KEEP Developing Skills

Voor ontwikkeling van persoonlijke en teamprestaties.

KEEP Developing Skills® geeft een uitgebreide beoordeling van individuele kwaliteiten in gedrag en de gevolgen daarvan op samenwerking in teams. De online workshop gaat over productiever samenwerken en elkaar ondersteunen om deadlines te halen en het bereiken van gemeenschappelijke doelen. Over werknemers wiens teamwerk cruciaal is voor het succes van hun bedrijf.

De sleutel tot effectieve communicatie en harmonieuze teams, duurzame resultaten en het creatief oplossen van problemen is VERTROUWEN. Vertrouwen smeedt hechte teams waarin leden elkaar respecteren en zullen samenwerken.

Online assessment

KEEP Developing Skills® verduidelijkt en biedt praktische handvatten voor hernieuwde teamgeest, inzet en visie. Door vernieuwende inzichten zorgt het programma voor vermindering van interpersoonlijke spanning en stress. U leert strategieën die leiden tot individuele prestaties en teamsucces.

Exclusief voordeel

De toegevoegde waarde en een exclusief voordeel van deelname aan KEEP Developing Skills® is dat u toegang krijgt tot de KEEP-applicatie. Met deze applicatie kunt u zich onbeperkt blijven ontwikkelen met nieuwe profielen voor specifieke personen en gesprekspartners in de toekomst. Hierdoor kunt u zich blijvend voorbereiden voor belangrijke interacties/gesprekken met mensen die u nodig heeft of wilt overtuigen/motiveren.

Aangeleerde principes en vaardigheden zijn van toepassing in alle culturen en op alle niveaus. Met uw account heeft u toegang tot het programma in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans.

Investering

Het gehele online programma kost éénmalig €250 (zonder kortingscode) en is levenslang te gebruiken. U ontvangt een factuur voor uw eigen administratie.

 

Inschrijven

KEEP Professional delen met anderen: