KEEP Developing Skills

KEEP Developing Skills®

Voor het ontwikkelen van communicatievaardigheden, samenwerking en conflicthantering

Vast staat dat er binnen organisaties een feitelijke schat aan competenties, vaardigheden en kennis aanwezig is. Uw succes in samenwerking, het maximaal delen en verankeren van deze kennis hangt sterk af van hoe u en uw gesprekspartners op elkaar aansluiten.

Inschrijven

Het blijkt dat conflicten, lage performance en discussies binnen teams vaak zijn te herleiden naar 'slechte' communicatie. Zo worden successen vaak geboekt naar aanleiding van 'goede' communicatie. Nadat u het programma heeft gevolgd heeft u inzicht in hoe anderen u ervaren en bent u beter in staat om anderen te motiveren om open te staan voor uw argumenten. U zult beter begrijpen en aanvoelen waar conflicten vandaan komen en er adequaat op kunnen reageren. U zult uw gesprekspartners makkelijker overtuigen en het vertrouwen winnen.

KEEP Developing Skills® is het enige online programma waarin alle sociale stijlen, gebieden van belangstelling en stijlen van uw gesprekspartners én communicatievaardigheden worden gecombineerd. Maar het echte geheim zit hem in het levenslange gebruik van de applicatie. Hiermee kunt u onbeperkt assessments maken over uw gesprekspartners. Met de uitslag bent u meteen beter in staat anderen te motiveren, samen te werken, vertrouwen te winnen en conflicten te voorkomen.

Doelstelling

Met het programma KEEP Developing Skills leert u op basis van uw eigen communicatiestijl een groot aantal vaardigheden om uw communicatie aantoonbaar te verbeteren. U leert uw gesprekken beter voor te bereiden, effectiever te voeren en te evalueren.

Om bovenstaande doelstelling te realiseren worden de volgende programmaonderdelen besproken die daarna direct, interactief in de eigen praktijk kunnen worden toegepast.

- Assessments met zowel een 360’-feedback als selfassessment.
- Uw sociale stijl en competentieprofiel.
- Uw empathie en flexibiliteit in communicatie en samenwerking.
- Online applicatie en assessments van anderen.
- Actief omgaan met bezwaren en weerstand in gesprekken.
- Klantgericht argumenteren.
- Het winnen en behouden van vertrouwen.
- Het individueel en collectief nemen van beslissingen.
- Leiden van een overleg.
- Delegeren.
- Gesprekken voorbereiden en structureren.
- Wervend presenteren.
- Succes bepaald door gedrag.

Hoe werkt het?

U start het programma met een online assessment waarbij u collega's, vrienden, familieleden en/of kennissen vraagt over u een vragenlijst in te vullen. U ontvangt een schriftelijke feedback over hoe u op anderen overkomt en hoe zij u ervaren. U krijgt inzicht in uw sociale stijl, uw empathie en uw flexibiliteit.

U krijgt gratis 10 extra assessments waarmee kunt bepalen wat de stijlen van uw gesprekspartners zijn. Hierbij ontvangt u online uiteraard adviezen voor al deze gesprekken. U kunt ook een vragenlijst over uzelf invullen om zo uw eigenbeeld met de feedback te vergelijken.

Daarnaast krijgt u een overzicht van uw sterke en ontwikkelpunten in relatie tot uw functie en het naslagwerk met alle 'Best Practices' van professionals die het programma al eerder hebben gevolgd. En u kunt levenslang gebruik blijven maken van de online applicatie om al uw gesprekken voor te bereiden of te evalueren.

KEEP Developing Skills is uniek.

In vergelijking met vele andere (online) trainingen en coaching is KEEP Developing Skills uniek!

- Het beeld dat anderen van u hebben geldt als uitgangspunt. (i.p.v. testen waarbij deelnemers zelf de vragenlijst invullen).
- De uitslag geeft u een valide beeld over hoe u overkomt op anderen. (i.p.v. het typeren of kleuren van mensen).
- U krijgt naast uw stijl ook inzicht in uw empathie en flexibiliteit zoals anderen dat ervaren. (i.p.v. alleen de communicatiestijl).
- U krijgt een persoonlijke schriftelijke feedback over uw kwaliteiten in relatie tot uw functie. (i.p.v. algemene tips).
- U reflecteert op- en leert van uw eigen gedrag en vaardigheden. (i.p.v. experimenteren met die van anderen).
- U heeft de inhoud van de training en uw 'best practices' online, blijvend tot uw beschikking. (i.p.v. alleen een werkboek).
- U heeft levenslang toegang tot de online applicatie waarmee u al uw gesprekken kunt voorbereiden en evalueren. (i.p.v. een 'opfriscursus').

Investering.

Het gehele programma kost éénmalig €242 inclusief btw en is levenslang te gebruiken. U ontvangt een factuur voor uw eigen administratie.

 

Inschrijven

KEEP Professional delen met anderen: