Likie

Likie

Voor het ontwikkelen van sollicitatievaardigheden

Als u solliciteert, dan wilt u zelf bepalen dat u succesvol bent en dat uw sollicitatiegesprek gaat zoals u dat wilt. U weet dat het succes van uw sollicitatiegesprek sterk afhangt van hoe u overkomt op degene met wie u het gesprek voert en hoe zij over u oordelen.

Inschrijven

Met behulp van Likie kunt uw gesprekken gestructureerd voorbereiden waardoor deze effectiever zullen zijn. U zult merken dat u in gesprekken sneller het vertrouwen wint en u dat sollicitatiegesprekken prettiger verlopen. U zult zich meer geaccepteerd en gerespecteerd voelen waardoor de verstandhouding in het gesprek verbetert. U krijgt meer gelegenheid om vragen te stellen én uzelf, uw kwaliteiten en competenties onder de aandacht te brengen. Als u succesvol wilt worden in solliciteren dan is Likie echt een training voor u. Het is praktisch, individueel, snel toe te passen in uw eigen situatie en onafhankelijk van opleiding of ervaring.

Likie is het enige online programma waarin alle sollicitatiestijlen, stijlen van anderen én gespreksvaardighedenvaardigheden worden gecombineerd. Maar het echte geheim zit hem in het levenslange gebruik van de applicatie. Hiermee krijgt u van al uw gesprekspartners inzicht in hun stijl en gebieden van belangstelling om zo uw gesprekken succesvoller te laten verlopen.

Doelstelling

Het doel is helder en eenduidig; U zo snel mogelijk aan de gewenste baan helpen. Met het programma Likie leert u op basis van uw eigen sollicitatiestijl een groot aantal vaardigheden om uw communicatie aantoonbaar te verbeteren. U leert uw gesprekken beter voor te bereiden, effectiever te voeren en te evalueren.

Om bovenstaande doelstelling te realiseren worden de volgende programmaonderdelen besproken die daarna direct, interactief in de eigen praktijk kunnen worden toegepast.

- Assessments met zowel een 360’-feedback als selfassessment.
- Uw sollicitatiestijl en competentieprofiel.
- Uw empathie en flexibiliteit tijdens sollicitatiegesprekken.
- Online applicatie en assessments van anderen.
- Omgaan met bezwaren en weerstand in gesprekken.
- Gericht argumenteren.
- Het winnen en behouden van vertrouwen.
- Gesprekken voorbereiden en structureren.
- Wervend presenteren.
- Het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief.

Hoe werkt het?

U start het programma met een online assessment waarbij u collega's, vrienden, familieleden en/of kennissen vraagt over u een vragenlijst in te vullen. U ontvangt een schriftelijke feedback over hoe u op anderen overkomt en hoe zij u ervaren. U krijgt inzicht in uw communicatie- en sollicitatiestijl, uw empathie en uw flexibiliteit.

U krijgt gratis 10 extra assessments waarmee kunt bepalen wat de stijlen van uw gesprekspartners zijn. Hierbij ontvangt u online uiteraard adviezen voor al deze sollicitatiegesprekken. U kunt ook een vragenlijst over uzelf invullen om zo uw eigenbeeld met de feedback te vergelijken.

Daarnaast krijgt u een overzicht van uw sterke en ontwikkelpunten in relatie tot het solliciteren voor een nieuwe functie en het naslagwerk met alle 'Best Practices' van sollicitanten die het programma al eerder hebben gevolgd. En u kunt levenslang gebruik blijven maken van de online applicatie om al uw gesprekken voor te bereiden of te evalueren.

Likie is uniek.

In vergelijking met vele andere (online) trainingen en coaching is Likie uniek!

- Het beeld dat anderen van u hebben geldt als uitgangspunt. (i.p.v. testen waarbij deelnemers zelf de vragenlijst invullen).
- De uitslag geeft u een valide beeld over hoe u overkomt op anderen. (i.p.v. het typeren of kleuren van mensen).
- U krijgt naast uw stijl ook inzicht in uw empathie en flexibiliteit zoals anderen dat ervaren. (i.p.v. alleen de communicatiestijl).
- U krijgt een persoonlijke schriftelijke feedback over uw kwaliteiten in relatie tot uw functie. (i.p.v. algemene tips).
- U reflecteert op- en leert van uw eigen gedrag en vaardigheden. (i.p.v. experimenteren met die van anderen).
- U heeft de inhoud van de training en uw 'best practices' online, blijvend tot uw beschikking. (i.p.v. alleen een werkboek).
- U heeft levenslang toegang tot de online applicatie waarmee u al uw gesprekken kunt voorbereiden en evalueren. (i.p.v. een 'opfriscursus').

Investering.

Het gehele programma kost éénmalig €121 inclusief btw en is levenslang te gebruiken. U ontvangt een factuur voor uw eigen administratie.

 

Inschrijven

KEEP Professional delen met anderen: