Likie

Voor ontwikkeling van sollicitatievaardigheden

Likie is een individuele beoordeling van uw interpersoonlijke kwaliteiten en vaardigheden. Het gaat over leren uzelf te zien zoals anderen u zien. En door dit inzicht, uzelf en de gevolgen van uw gedrag beter leren kennen. Het draait om ambitie, gedrag, flexibiliteit én hoe te reageren in lastige gesprekken.

Met behulp van Likie kunt uw gesprekken gestructureerd voorbereiden waardoor deze effectiever zullen zijn. U zult merken dat u in gesprekken sneller het vertrouwen wint en u dat sollicitatiegesprekken prettiger verlopen.

Online assessment

Als u solliciteert, dan wilt u zelf bepalen dat u succesvol bent en dat uw sollicitatiegesprek gaat zoals u dat wilt.

Exclusief voordeel

De toegevoegde waarde en een exclusief voordeel van deelname aan LIKIE® is dat u toegang krijgt tot de KEEP-applicatie. Met deze applicatie kunt u zich onbeperkt blijven ontwikkelen met nieuwe profielen voor specifieke personen en gesprekspartners in de toekomst. Hierdoor kunt u zich blijvend voorbereiden voor belangrijke interacties/gesprekken met mensen die u nodig heeft of wilt overtuigen/motiveren.

Aangeleerde principes en vaardigheden zijn van toepassing in alle culturen en op alle niveau's. Met uw account heeft u toegang tot het programma in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans.

Investering

Het gehele online programma kost éénmalig €250 (zonder kortingscode) en is levenslang te gebruiken. U ontvangt een factuur voor uw eigen administratie.

 

Assessments

KEEP Professional delen met anderen: