KEEP Improving Sales

Voor ontwikkeling van commerciële- en adviesvaardigheden

KEEP Improving Sales® is een interactieve beoordeling van verkoopvaardigheden op interpersoonlijk niveau. De online workshop biedt inzicht in het belang van menselijke vaardigheden en de principes van goede communicatie met klanten. Het is een intuïtief, praktisch systeem, gemakkelijk te leren, praktijkgericht en onmiddellijk toepasbaar op echte interpersoonlijke communicatie-uitdagingen.

U krijgt inzicht in hoe u overkomt op uw relaties en daarbij uw sterktes en zwaktes in 7 belangrijke praktijkgebieden voor sales. U krijgt ook toegang tot het digitaal naslagwerk met alle ‘Best Practices’ over sales. U zult vaardigheden verwerven die u in staat stellen maximaal invloed te hebben op het succes van uw eigen gesprekken.

Online assessment

KEEP Improving Sales® is uniek. Het is het enige online programma waarin alle verkoopstijlen, inkoopstijlen van klanten én verkoop- en adviesvaardigheden worden gecombineerd.

Exclusief voordeel

De toegevoegde waarde en een exclusief voordeel van deelname aan KEEP Improving Sales® is dat u toegang krijgt tot de KEEP-applicatie. Met deze applicatie kunt u zich onbeperkt blijven ontwikkelen met nieuwe profielen voor specifieke personen en gesprekspartners in de toekomst. Hierdoor kunt u zich blijvend voorbereiden voor belangrijke interacties/gesprekken met mensen die u nodig heeft of wilt overtuigen/motiveren.

Aangeleerde principes en vaardigheden zijn van toepassing in alle culturen en op alle niveau's. Met uw account heeft u toegang tot het programma in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans.

Investering

Het gehele online programma kost éénmalig €250 (zonder kortingscode) en is levenslang te gebruiken. U ontvangt een factuur voor uw eigen administratie.

 

Inschrijven

KEEP Professional delen met anderen: