KEEP Empowering People

Voor ontwikkeling van leiderschap en management.

KEEP Empowering People® is een uitgebreide beoordeling en online workshop die zich richt op prestatiegericht leiderschap. KEEP Empowering People® draait om de zakelijke behoeften van de organisatie en de werkbehoeften van de individuele leidinggevende. Het richt zich op hun prestaties in plaats van persoonlijkheid, op doen in plaats van zijn.

Door middel van interactieve feedback krijgt u inzicht in hoe u als leidinggevende overkomt en daarbij uw sterktes en zwaktes in 8 belangrijke praktijkgebieden voor leiderschap. U krijgt ook toegang tot het digitaal naslagwerk met alle ‘Best Practices’. Hiermee kunt u vaardigheden verwerven die u nodig heeft om prestaties te beïnvloeden, mensen te motiveren en voor te bereiden op de toekomst.

Online assessment

KEEP Empowering People® verduidelijkt de vaardigheden hoe u gedrag positief kunt gebruiken om vertrouwen op te bouwen, anderen positief te beïnvloeden en win/win-resultaten te behalen in de kortst mogelijke tijd.

Exclusief voordeel

De toegevoegde waarde en een exclusief voordeel van deelname aan KEEP Empowering People® is dat u toegang krijgt tot de KEEP-applicatie. Met deze applicatie kunt u zich onbeperkt blijven ontwikkelen met nieuwe profielen voor specifieke personen en gesprekspartners in de toekomst. Hierdoor kunt u zich blijvend voorbereiden voor belangrijke interacties/gesprekken met mensen die u nodig heeft of wilt overtuigen/motiveren.

Aangeleerde principes en vaardigheden zijn van toepassing in alle culturen en op alle niveau's. Met uw account heeft u toegang tot het programma in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans.

Investering

Het gehele programma kost éénmalig €250 (zonder kortingscode) en is levenslang te gebruiken. U ontvangt een factuur voor uw eigen administratie.

 

Inschrijven

KEEP Professional delen met anderen: