KEEP Empowering People

KEEP Empowering People®

Voor het ontwikkelen van leiderschap en management vaardigheden

Uw succes als ondernemer wordt in belangrijke mate bepaald door hoe anderen uw visie delen en er naar handelen. Uw succes als leidinggevende wordt naast kennis en vaardigheden sterk bepaald door het beeld dat anderen hebben over de manier waarop u leiding geeft.

Inschrijven

Na het volgen van de online training KEEP Empowering People zult u uw gesprekken veel doelgerichter voorbereiden waardoor u sneller tot afspraken en resultaten komt. Doordat u veel beter aansluit bij uw gesprekspartner zal de verstandhouding en samenwerking verbeteren waardoor verantwoordelijkheden eerder worden gedeeld. U zult uw visie en argumenten gerichter onder de aandacht kunnen brengen waardoor ook minder conflicten en discussies ontstaan over het gevoerde beleid. Doordat u meer vanuit het perspectief van de ander, de strategie en de organisatie spreekt zullen anderen u als betrouwbaar en ter zake deskundig zien.

KEEP Empowering People® is het enige online programma waarin alle managementstijlen, gebieden van belangstelling en stijlen van medewerkers én managementvaardigheden worden gecombineerd. Maar het echte geheim zit hem in het levenslange gebruik van de applicatie. Hiermee kunt u onbeperkt assessments maken over uw gesprekspartners. Met de uitslag bent u meteen beter in staat anderen te motiveren, te leiden en het vertrouwen te winnen.

Doelstelling.

Het doel van het programma KEEP Empowering People® is ondernemers en leidinggevenden in hun communicatie en samenwerking met collega's, medewerkers en overige belanghebbenden, zowel individueel als in teamverband, significant beter te laten presteren.

Om bovenstaande doelstelling te realiseren worden de volgende programmaonderdelen besproken die daarna direct, interactief in de eigen praktijk kunnen worden toegepast.

- Assessments met zowel een 360’-feedback als selfassessment.
- Uw managementstijl en competentieprofiel.
- Uw empathie en flexibiliteit in leiding geven.
- Online applicatie en assessments van anderen.
- Beleid en beleidsoverdracht naar medewerkers.
- Motiveren en stimuleren van medewerkers.
- Coachen en begeleiden van medewerkers 'on the job'.
- Mentoring volgens GROW(s).
- Beoordelingsgesprekken voeren.
- Leiden van een overleg.
- Delegeren.
- Gesprekken voorbereiden en structureren.
- Wervend presenteren.
- Onderhandelingsvaardigheden.

Hoe werkt het?

U start het programma met een online assessment waarbij u collega's, vrienden, familieleden en/of kennissen vraagt over u een vragenlijst in te vullen. U ontvangt een schriftelijke feedback over hoe u op anderen overkomt en hoe zij u ervaren. U krijgt inzicht in uw leiderschaps- en managementstijl, uw empathie en uw flexibiliteit.

U krijgt gratis 10 extra assessments waarmee kunt bepalen wat de stijlen van uw gesprekspartners zijn. Hierbij ontvangt u online uiteraard adviezen voor al deze gesprekken. U kunt ook een vragenlijst over uzelf invullen om zo uw eigenbeeld met de feedback te vergelijken.

Daarnaast krijgt u een overzicht van uw sterke en ontwikkelpunten in relatie tot uw rol als leidinggevende en het naslagwerk met alle 'Best Practices' van leidinggevenden die het programma al eerder hebben gevolgd. En u kunt levenslang gebruik blijven maken van de online applicatie om al uw gesprekken voor te bereiden of te evalueren.

KEEP Empowering People is uniek.

In vergelijking met vele andere (online) trainingen en coaching is KEEP Empowering People uniek!

- Het beeld dat anderen van u hebben geldt als uitgangspunt. (i.p.v. testen waarbij deelnemers zelf de vragenlijst invullen).
- De uitslag geeft u een valide beeld over hoe u overkomt op anderen. (i.p.v. het typeren of kleuren van mensen).
- U krijgt naast uw stijl ook inzicht in uw empathie en flexibiliteit zoals anderen dat ervaren. (i.p.v. alleen de communicatiestijl).
- U krijgt een persoonlijke schriftelijke feedback over uw kwaliteiten in relatie tot uw functie. (i.p.v. algemene tips).
- U reflecteert op- en leert van uw eigen gedrag en vaardigheden. (i.p.v. experimenteren met die van anderen).
- U heeft de inhoud van de training en uw 'best practices' online, blijvend tot uw beschikking. (i.p.v. alleen een werkboek).
- U heeft levenslang toegang tot de online applicatie waarmee u al uw gesprekken kunt voorbereiden en evalueren. (i.p.v. een 'opfriscursus').

Investering.

Het gehele programma kost éénmalig €242 inclusief btw en is levenslang te gebruiken. U ontvangt een factuur voor uw eigen administratie.

 

Inschrijven

KEEP Professional delen met anderen: